Směs ryb a plodů moře

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
3 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozpálíme v hrnci, přidáme nakrájenou cibuli, pórek, česnek a doměkka smažíme.Přidáme nakrájená rajčata, bobkový list, petrželku, přilijeme víno, osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a 20 minut dusíme pod poklicí.
  • 2
    Vložíme do hrnce tužší rybí maso a 5 minut povaříme. Přidáme jemnější rybu a plody moře.
  • 3
    Vaříme 7 minut pod poklicí, dokud není maso měkké a skořápky plodů moře se neotevřou.
  • 4
    Škeble, které se neotevřely, vyhodíme.
  • 5
    Podáváme ozdobené oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.