Smetanová náplň s chřestem do slaného pečiva se sýrem Feta
35 min.
Ingredience
- 200gramůChřest bílý
- 150gramůSýr Feta
- 150mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyŠalotka
- 4stroužkyČesnek
- 1lžičkaMáta
- 1lžičkaBazalka
- 1lžičkaOregano čerstvé
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaKřenová pasta - Krenex
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
590 mg
Cukr
607 mg
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme chřest v osolené vodě s kostkou cukru.
- 2Chřest nakrájíme na malé kousky. Ve smetaně rozmícháme
- 3lžičku křenové pasty, vejce, na drobné kousky nakrájnou šalotku, rozetřené stroužky česneku a sušenou nebo čerstvou, nadrobno nasekanou petrželku, bazalku a oregáno. Do této směsi vmícháme kousky vařeného chřestu a sýr Feta.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.