Špagetová polévka

26 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
983 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme špetku soli a vaříme zhruba 15 minut. Řídíme se návodem na obalu. Špagety scedíme a propláchneme pod tekoucí vodou. Necháme v sítku okapat.
  • 2
    Špenátové listy pokrájíme nahrubo, česnek posekáme nadrobno. Do hrnce nalijeme sojovou omáčku, oba oleje, ocet, přidáme špenát, česnek, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Jakmile se voda začne vařit, odstavíme. Do misek rozdělíme špagety, zalijeme špenátovým vývarem a podáváme. Každou porci podle chuti opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.