Špagety s bramborami a fazolkami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
28 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Piniové oříšky nasucho opražíme. Česnek oloupeme a rozmixujeme s lístky bazalky, citronovou šťávou, rozdrobeným sýrem a 2/3 pinií. Nakonec vmícháme olej.
  • 2
    Oloupané brambory nakrájíme na osminky a vaříme v osolené vodě asi 20 minut.
  • 3
    Očištěné fazolky povaříme v osolené vodě asi 10 minut, potom k nim přidáme špagety a vaříme dalších 8 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 4
    Fazolky a špagety vložíme s připraveným pestem do mísy. Přidáme brambory i s vodou, ve které se vařily. Vše promícháme a opepříme.
  • 5
    Pokrm upravíme na talíře a posypeme zbylými piniemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.