Špagety s bylinkovou zálivkou

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1254 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
94 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
11 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a přendáme do mísy.
  • 2
    Příprava zálivky: snítky petrželky, bazalky, tymiánu, olej, česnek a opražené piniové oříšky umixujeme na krémovou omáčku.
  • 3
    Bylinkovou zálivku nalijeme na teplé špagety, osolíme, opepříme, vše dobře promícháme. Pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Ihned podáváme, můžeme ozdobit piniemi a bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.