Špagety s mořskou parmicí

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
23 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmici vykostíme a vykrájejíme z ní plátky a pokrájíme na kousky. Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek a pak je nahrubo nasekáme.
  • 2
    Petrželku a bazalku nasekáme. Stroužek česneku lehce podrtíme. Vypeckujeme olivy a pokrájíme je na kousky. V pánvi rozehřejeme olej, dáme do něho česnek, pálivou papričku a trochu bazalky a česnek na něm lehce osmahneme.
  • 3
    Přidáme pokrájené rybí maso, opatrně ho obracíme a smažíme po všech stranách dozlatova. Přidáme nasekaná rajčata, špětku soli a špetku pepře a při střední teplotě vše za občasného zamíchání asi 6 minut podusíme. Nakonec přidáme olivy, zbylou nasekanou bazalku a petrželku.
  • 4
    V hrnci uvedeme do varu dostatečné množství vody, osolíme ji a dáme do ní vařit těstoviny. Scedíme je ve chvíli, kdy budou al dente, promícháme je s omáčkou a horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.