Špagety s piniovými semínky po Italsku

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
873 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
52 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny povaříme ve slané vodě s trochou slunečnicového oleje cca 10 minut. Přecedíme a odložíme na teplé místo.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olivový olej, osmahneme na něm česnek a cibuli. Smažíme cca 5 minut za občasného míchání.
  • 3
    Zasypeme petrželkou, piniovými semínky a artyčoky. Smažíme dalších 5 minut. Smícháme s těstovinami a za občasného míchání ohříváme. Přidáme špetku soli a pepře. Přidáme nastrouhaný čedar a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.