Špagety s ricottou a olivami

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
684 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Z artyčoků slijeme nálev, nakrájíme je na tenké plátky. Na velké pánvi olej rozpálíme, vložíme do něj drcený česnek a smažíme na malém ohni doměkka.
  • 3
    Přidáme plátky artyčoků a nakrájené olivy, průběžně promícháváme a směs prohřejeme. Posypeme ji pažitkou a rozdrobeným sýrem ricotta. Případné hrudky rozmačkáme vařečkou. Osolíme, opepříme a zahříváme, až se sýr prohřeje.
  • 4
    Teplou směs promícháme s těstovinami. Pokrm upravíme na talíře a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.