Špagety s tuňákem a olivami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
845 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
13 g
Sacharidy
123 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vroucí vodě uvaříme špagety, slijeme a udržujeme teplé.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej z tuňáka a smažíme v něm nakrájenou cibuli, papriku a česnek 4 minuty. Přidáme rajčatový protlak, pastu a víno a 5 minut povaříme.
  • 3
    Přidáme do omáčky tuňáka a za občasného míchání vaříme 5 minut.
  • 4
    Špagety zalijeme omáčkou a promícháme.
  • 5
    Podáváme ozdobené petrželkou a drceným černým pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.