Špagety v pergamenu

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    V pánvi na lžíci oleje opečeme očištěnou, na nudličky pokrájenou feferonku. Přidáme oloupaná, na kostky nakrájená rajčata, společně podusíme 8 minut. Přidáme prolisovaný česnek, na plátky rozkrájené olivy a nasekanou petrželku, omáčku osolíme, opepříme.
  • 3
    Listy pergamenového papíru potřeme olejem. Špagety s omáčkou smícháme, rozdělíme na pergamen a pevně zabalíme. Položíme na plech, vyložený pečicím papírem, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  • 4
    Balíčky podáváme na talířích otevřené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.