Španělská tapenada se sýrem

20 min.
Španělsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Černé olivy vypeckujeme a nakrájíme nahrubo. Vložíme do mixéru. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno, sušená rajčata nakrájíme na větší kostky a vše přidáme do mixéru k olivám. Obsah mixéru zalijeme olivovým olejem a rozmixujeme.
  • 2
    Do olivové pasty přidáme smetanový sýr, sůl a pepř a znovu mixujeme tak, aby pasta byla co nejjemnější.
  • 3
    Hotovou pomazánku v misce posypeme sekanou petrželkou a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.