Španělské kuře

95 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
910 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
43 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do igelitového sáčku s moukou, solí, pepřem a paprikou dáme porce kuřecího masa a obalíme.
  • 2
    Poté osmahneme na oleji a vyjmeme.
  • 3
    Do stejného hrnce dáme česnek a cibuli a smažíme.
  • 4
    Přidáme nakrájená rajčata a papriky, dáme zpět maso, přidáme víno, vývar, nakrájené, oloupané brambory, olivy, osolíme, opepříme a hodinu vaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.