Španělské kuře
95 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 200mililitrůVíno červené
- 6stroužkůČesnek
- 3kusyBrambory
- 3lžíceOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůOlivy černé
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVývar drůbeží
- 1kusPaprika žlutá
- 1kusPaprika zelená
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 800gramůKuře
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
910 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
43 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do igelitového sáčku s moukou, solí, pepřem a paprikou dáme porce kuřecího masa a obalíme.
- 2Poté osmahneme na oleji a vyjmeme.
- 3Do stejného hrnce dáme česnek a cibuli a smažíme.
- 4Přidáme nakrájená rajčata a papriky, dáme zpět maso, přidáme víno, vývar, nakrájené, oloupané brambory, olivy, osolíme, opepříme a hodinu vaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.