Španělské zapečené brambory

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
19 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme pokrájenou cibuli a česnek, krátce orestujeme. Vidličkou vyndáme z konzervy rajčata a přidáme je na pánev, dusíme 5 minut.
  • 2
    K rajčatům přidáme brambory, rozkrájenou klobásu, zelenou papriku nakrájenou na proužky a rozpůlené olivy. Okořeníme mletou paprikou, osolíme, opepříme, dusíme dalších 10 minut.
  • 3
    Směs z pánve vlijeme do pekáčku a pečeme při maximální teplotě 10 minut.
  • 4
    Hotový pokrm upravíme na talíře, na každou porci položíme smažené volské oko z vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.