Špenátová barbouillade

75 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme listy špenátu a necháme je chvíli spařit ve vařící, osolené vodě.
  • 2
    Cibuli zbavíme slupek a pokrájíme, necháme jí osmahnout na rozpáleném oleji.
  • 3
    Brambory oloupeme a pokrájíme na tenká kolečka. Společně se špenátem přidáme ke smažící se cibuli. Přisypeme všechno koření, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek.
  • 4
    Přilijeme 1 l vařící vody a přiklopené poklicí vaříme cca 40 minut do vyvaření veškeré vody.
  • 5
    K uvařené směsi přidáme rozklepnutá, nerozšlehaná vejce a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.