Špenátové knedlíčky s parmezánem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
33 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veku nakrájíme na kousky a zalijeme vlažným mlékem. Vmícháme rozmrazený špenát, nasekanou petrželku, nastrouhaný sýr, oloupaný a nasekaný česnek a vejce. Osolíme, opepříme, okořeníme muškátem a přisypeme trochu strouhanky.
  • 2
    Z těsta tvarujeme malé knedlíčky, vkládáme je do osolené vařící vody a zvolna vaříme asi 8 minut.
  • 3
    Podáváme pokapané rozehřátým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.