Špíz z rybích prstů s broskví a dipem
25 min.
Ingredience
- 200mililitrůKečup
- 1kusCibule
- 6kusůBroskve
- 80gramůOlej olivový
- 1stroužekČesnek
- 25gramůPetržel - nať
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 5gramůCukr krupice
- 1kusCitrony
- 20gramůMáta
- 80mililitrůMléko polotučné
- 100gramůSýr smetanový tavený 45%
- 40gramůMáslo čerstvé
- 600gramůPředsmažené rybí prsty
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
31 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
6 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Připravíme pikantní omáčku, podusíme cibuli a česnek na rozehřátém oleji. Přimícháme kečup a petrželku. Na sýrovou omáčku rozmícháme čerstvý sýr, mléko, citronovou kůru a šťávu. Osolíme, opepříme a osladíme. Přimícháme trochu sekané máty.
- 2Rybí prsty nakrájíme na kostky a na rozpáleném másle smažíme dozlatova. Okapané broskve nakrájíme na kousky a střídavě s rybími prsty je napíchneme na krátké špízy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.