Špízy z mletého jehněčího masa s paprikou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso umeleme a v míse smícháme s oloupanou, nasekanou cibulí, česnekem, nakrájenými olivami, mletou paprikou, oreganem, kmínem a žloutkem. Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Ze směsi lžící vykrajujeme kousky, ze kterých vytvarujeme kuličky. Napíchneme je na špízy střídavě s očištěnými, na kousky nakrájenými paprikami.
  • 3
    Špízy opékáme po všech stranách na pánvi na oleji asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.