Srnčí maso s fazolemi
60 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí plec
- 60gramůSlanina vepřová
- 200gramůFazole bílé sterilované
- 300gramůPaprika zelená
- 200gramůCibule
- 40gramůČesnek
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 25gramůSaturejka
- 401gramůPažitka
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Srnčí maso z plece nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky, slaninu bez kůže nakrájíme na drobné kostičky, česnek prolisujeme, saturejku a pažitku posekáme najemno.
- 2V pánvi na trošce oleje rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli s česnekem a osmahneme. Přidáme maso, orestujeme, přimícháme mouku, podlijeme vodou, přidáme papriky, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Přimícháme scezené nebo předem uvařené fazole a před podáváním posypeme pažitkou a saturejkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.