Srnčí maso s fazolemi

60 min.
Bulharsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso z plece nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky, slaninu bez kůže nakrájíme na drobné kostičky, česnek prolisujeme, saturejku a pažitku posekáme najemno.
  • 2
    V pánvi na trošce oleje rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli s česnekem a osmahneme. Přidáme maso, orestujeme, přimícháme mouku, podlijeme vodou, přidáme papriky, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Přimícháme scezené nebo předem uvařené fazole a před podáváním posypeme pažitkou a saturejkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.