Srnčí sekaná s bůčkem

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
49 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
981 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné srnčí maso, srnčí ledvinu a vykostěný bůček umeleme na masovém strojku, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme slaninu s cibulí, osmahneme a odstavíme. Mleté maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, česnek, hořčici, strouhanku, cibuli a slaninu z pánve, promícháme a vypracujeme masové těsto. Vytvarujeme šišku, vložíme do pekáčku, povrch potřeme bílkem a vložíme do vyhřáté trouby. V průběhu pečení občas podlijeme troškou vody.
  • 3
    Sekanou nakrájíme na plátky a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.