Štika s hořčičnou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
423 mg
Cukr
437 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce štiky osušíme, vetřeme do nich sůl a pepř a maso pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme máslem a porce ryby do ní urovnáme.
  • 3
    Smícháme obě smetany, žloutky, hořčici, nasekaný kopr, petrželku a trochu strouhanky. Směsí zalijeme porce štiky.
  • 4
    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 15-20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.