Štika s máslem

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
517 mg
Cukr
931 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou štiku zbavíme ploutví, stočíme ji a svážeme nití nebo provázkem.
  • 2
    Do kastrolu vložíme kousek cibule, bobkový list, pepř a sůl. Zalijeme vodou, chvíli povaříme a přidáme připravenou štiku. Přilijeme trochou octa a vše vaříme asi 20 minut.
  • 3
    Uvařenou rybu vyjmeme na mísu, nit odstraníme a štiku posypeme osmaženou strouhankou a petrželkou. Pokapeme ji rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.