Štika s máslem
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
517 mg
Cukr
931 mg
Postup přípravy
- 1Omytou štiku zbavíme ploutví, stočíme ji a svážeme nití nebo provázkem.
- 2Do kastrolu vložíme kousek cibule, bobkový list, pepř a sůl. Zalijeme vodou, chvíli povaříme a přidáme připravenou štiku. Přilijeme trochou octa a vše vaříme asi 20 minut.
- 3Uvařenou rybu vyjmeme na mísu, nit odstraníme a štiku posypeme osmaženou strouhankou a petrželkou. Pokapeme ji rozpuštěným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.