Štika s omáčkou z hořčice

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
398 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme porce štiky. Osolíme ji, opepříme a zakapeme šťávou vymačkanou z poloviny citronu.
  • 2
    Keramickou zapékací misku vymažeme máslem a naskládáme do ní štiku. Předehřejeme troubu na 200 °C. Zapékací misku s rybou vložíme do trouby.
  • 3
    Smícháme v misce smetanu ke šlehání, zakysanou smetanu, žloutky, hořčici, strouhanku, nadrobno nasekaný kopr a petrželku. Směsí zalijeme rybu v misce a pečeme 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.