Studená vařená treska s pikantní zeleninou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
32 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na mírném ohni vaříme ve vodě 10 minut celer, cibuli, mrkev, petrželku, tymián, česnek, sůl. Přidáme steaky z tresky a vaříme dalších 5-7 minut. Když se maso uprostřed zpevní, vyjmeme ho z tekutiny a necháme vychladnout. Potom ho dáme na 2 hodiny do lednice.
  • 2
    V nekovové míse si připravíme pikantní zeleninu smícháním červené papriky, mrkve, česneku, červené cibule, kapary, oliv, okurek, ančoviček, octa, petrželky, soli, pepře a olivového oleje a přikryté potravinářskou folií dáme na 1 hodinu do lednice.
  • 3
    Na talíře upravíme steaky, na ně rozdělíme zeleninu a servírujeme obložené listy salátu a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.