Sváteční karbanátky

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
67 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
558 mg
Cukr
568 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso dáme do misky, přidáme vajíčka, nastrouhaný česnek, olej, kečup, na kolečka nakrájené olivy, mouku, strouhanku, osolíme, opepříme, směs pořádně promícháme.
  • 2
    Z hmoty vytvoříme placky velké jako dlaň, do středu placky dáme na kostky nakrájený sýr, který zabalíme tak, aby po dobu pečení zůstal v mase.
  • 3
    Když máme maso pečené, naskládáme na plech, polijeme olejem, zalijeme vodou a za častého podlévání pečeme v troubě přibližně 30 minut.
  • 4
    Asi 5 minut před dopečením na každý karbanátek dáme plátek eidamu, na kolečka nakrájenou papriku a posypeme oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.