Švédský bramborový salát

40 min.
Švédsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, scedíme a hrnec s bramborami krátce nahřejeme, aby brambory oschly. Oloupeme je a vychladlé nakrájíme na plátky.
  • 2
    V salátové míse smícháme olej, ocet, sůl a pepř. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, červenou řepu, kapary a brambory. Vše zlehka promícháme a dáme vychladit.
  • 3
    Před podáváním posypeme salát nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme k uzeninám nebo ke studeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.