Sýrové tortellini

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
943 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
40 g
Sacharidy
116 g
Vláknina
7 g
Cukr
242 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do silnostěnného hrnce vložíme máslo, nadrobno nasekanou šalvěj a nasekaný česnek. Zlehka 1-2 minuty zahříváme, dokud se máslo nerozpustí. Přidáme pepř.
  • 2
    V osolené vodě uvaříme tortellini. Scedíme a třetinu dáme do nahřáté mísy. Přelijeme 1 lžící omáčky a posypeme 2 lžícemi nastrouhaného parmezánu. To opakujeme i se druhou a třetí třetinou těstovin.
  • 3
    Důkladně promícháme a podáváme s parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.