Tagliatelle Amatriciana

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky překrojíme na půlky, osmažíme je a oloupeme. Nakrájíme je na tenké nudličky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme kostičky slaniny a vyškvaříme ji dokřupava. Přidáme červenou a zelenou papriku a chilli a smažíme ještě 2 minuty. Přidáme česnek a upravujeme ještě 1 minutu.
  • 3
    Vložíme nakrájená oloupaná rajčata a petržel a podusíme 3 minuty do zhoustnutí. Pánev sejmeme z plamene a přidáme podle chuti oregano, sůl a pepř.
  • 4
    Těstoviny uvaříme ve velkém hrnci podle návodu.
  • 5
    Scedíme je, přidáme omáčku a promícháme ji s těstovinami. Posypeme nastrouhaným parmezánem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.