Tagliatelle Boscaiola

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
4 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme nahrubo cibuli a spolu s drceným česnekem smažíme za občasného zamíchání při střední teplotě na oleji asi 6 minut dozlatova. Přidáme drcená rajčata z konzervy i s nálevem a na plátky nakrájené žampiony a směs přivedeme k varu. Potom stáhneme oheň, hrnec zakryjeme pokličkou a omáčku 15 minut zvolna vaříme.
  • 2
    Uvaříme ve slané vroucí vodě těstoviny al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 3
    Přimícháme do omáčky nasekanou petrželovou nať, sůl a pepř, nalijeme ji na těstoviny, opatrně promícháme a servírujeme. Jednotlivé porce ozdobíme snítkou čerstvého oregana.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.