Tagliatelle s anglickou slaninou

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
700 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
837 mg
Cukr
218 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí vodě se lžičkou soli uvaříme podle návodu na obalu tagliatelle, poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.
  • 2
    Anglickou slaninu nakrájíme na proužky. Červenou cibuli a česnek očistíme, oloupeme a najemno nakrájíme. Na pánvi rozpálíme olivový olej a anglickou slaninu osmahneme, po pěti minutách přidáme cibuli s česnekem a ještě chvilku smažíme.
  • 3
    Podlijeme hovězím vývarem, přidáme najemno nasekanou pažitku, libeček, osolíme a opepříme. Povaříme asi 10 minut.
  • 4
    Bazalku omyjeme, osušíme a najemno nasekáme, přimícháme do omáčky.
  • 5
    Tagliatelle servírujeme na připravené talíře, přelijeme omáčkou s anglickou slaninou a sypeme najemno nastrouhaným čedarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.