Tagliatelle se sardinkami

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
23 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
5 g
Cukr
667 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a osušené filety pomoučníme. Drobně nakrájenou cibulku orestujeme na oleji. Poté přidáme filety a opečeme je z každé strany 2 minuty.
  • 2
    Rajčata prohřejeme a necháme okapat.
  • 3
    Těstoviny uvaříme „al dente“ podle návodu. Okapané je vložíme do mísy, smícháme s mletou paprikou, oreganem a petrželkou. Zastříkneme olejem, přidáme rajčata, sardinky, osolíme, opepříme.
  • 4
    Podáváme na předehřátých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.