Tagliatelle se sardinkami
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaRoketa
- 60gramůCibule
- 500gramůTěstoviny Tagliatelle
- 20gramůPetržel - nať
- 3gramyOregano sušené
- 3gramyPaprika mletá pálivá
- 5gramůPepř černý mletý
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 350gramůSardinka obecná
- 40mililitrůOlej olivový
- 50gramůRajčata sušená sterilovaná
- 10gramůSůl
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
23 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
5 g
Cukr
667 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a osušené filety pomoučníme. Drobně nakrájenou cibulku orestujeme na oleji. Poté přidáme filety a opečeme je z každé strany 2 minuty.
- 2Rajčata prohřejeme a necháme okapat.
- 3Těstoviny uvaříme „al dente“ podle návodu. Okapané je vložíme do mísy, smícháme s mletou paprikou, oreganem a petrželkou. Zastříkneme olejem, přidáme rajčata, sardinky, osolíme, opepříme.
- 4Podáváme na předehřátých talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.