Tamarindová omáčka s rajčaty s Ravioli

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
36 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvedeme do varu dostatečné množství vody a hodně ji osolíme. Podle návodu na obalu uvaříme těstoviny al dente.
  • 2
    Dvě rajčata ponoříme na okamžik do horké vody, oloupeme, odstraníme semínka a dužinu nakrájíme nadrobno. Šalotky osmažíme na 2 lžících másla. Přidáme rajčata a tamarindovou pastu, zalijeme vínem a 10 minut vaříme zprudka. Omáčku protlačíme jemným sítem. Vmícháme zbývající máslo a zrnka pepře, dochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Ravioli slijeme a smícháme s omáčkou.
  • 4
    Piniová jádra lehce nasucho opražíme a spolu s jehličkami rozmarýnu nasypeme na hotový pokrm. Čerstvě nastrouhaný sýr fontina podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.