Tapas s rybími kuličkami

23 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
709 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé mírně rozmrazíme, dáme do mísy a rozmixujeme na jemno tyčovým mixerem. Přidáme omytou, drobně pokrájenou petrželku, drobně pokrájenou bílou část jarní cibulky, drcený kmín, kukuřičný škrob Maizenu, sůl a pepř. Vše promícháme a z husté směsi vytvoříme kuličky o průměru přibližně 5 cm. Omytou nať cibulky pokrájíme na tenká kolečka a odložíme na ozdobu.
  • 2
    Nakládané olivy s papričkou, mandlemi a česnekem podélně rozpůlíme.
  • 3
    V pánvi rozpálíme máslo s olejem a při střední teplotě usmažíme rybí kuličky ze všech stran dozlatova.
  • 4
    Na mísu položíme rybí kuličky, ozdobíme je olivami, pokrájenou cibulovou natí a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.