Tatarský biftek z lososa a zeleniny

620 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
36 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
11 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa posypeme cukrem, zasypeme mořskou solí a necháme v lednici 10 hodin uležet. Poté je opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na tenké proužky. Oloupané avokádo zbavené pecky nakrájíme na malé kostičky a zakápneme citronovou šťávou.
  • 2
    Očišťenou mrkev, papriku a celerovou nať nakrájíme na kostičky, cherry rajčátka na čtvrtky, přesypeme do misky, přidáme pokrájené olivy, pažitku a cibuli. Osolíme, opepříme a zakápneme olejem.
  • 3
    Přidáme avokádo i se šťávou, hořčici a zlehka promícháme.
  • 4
    Připravíme kulaté formičky, na střed talíře položíme formičku a střídavě plníne: zelenina - losos - zelenina - losos - zelenina.
  • 5
    Před podáváním opatrně sundáme formičku a podáváme s opečenou ciabattou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.