Telecí játra s cibulovou omáčkou

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
609 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
33 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolečka cibule osmažíme na oleji dozlatova, přidáme otrhané lístky tymiánu, osolíme a přidáme špetku cukru. Slijeme přes síto a ochucený olej odložíme stranou.
  • 2
    Na nudličky nakrájená játra lehce posypeme moukou. Dvě lžíce másla a ochucený olej zahřejeme v pánvi a játra ze všech stran důkladně opečeme. Osolíme, opepříme, promícháme s octem a zalijeme vývarem. Přidáme cibuli a necháme povařit. Na závěr vsypeme okapané hrozinky, piniová jádra, nastrouhaný muškátový oříšek a ochutíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.