Telecí kotlety s pečenými bramborami

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme na menší kusy. Vložíme do pekáče, zakapeme polovinou oleje, osolíme a opepříme. Citronovou kůru nastrouháme, dužinu vymačkáme. Česnek a petržel rozsekáme na jemno a smícháme s citronovou kůrou.
  • 2
    Brambory dáme péct při 250°C na 20 minut. Na zbytku oleje osmažíme kotlety po dobu 4 minut z každé strany, poté vyjmeme z pánve, potřeme směsí česneku a petržele, pokapeme citronovou šťávou, servírujeme s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.