Telecí maso po worcestrovsku

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
25 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
625 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí naklepeme a obalíme v mouce. Na másle několik minut opékáme česnek a pár lístků šalvěje. Lístky ovšem skoro okamžitě odstraníme, aby jídlo nezhořklo. Potom spolu s česnekem smažíme maso 4 minuty z obou stran. Přidáme calvados a poté, co se odpaří, přidáváme i worcester, pepř, sůl a část horkého bujónu. Vše potom dusíme doměkka. Během dušení přiléváme zbytek bujónu tak, aby se maso dusilo, nikoliv vařilo.
  • 2
    Pokrm podáváme s hranolky, přecezenou šťávou z pánve a kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.