Telecí plátky s vinnou omáčkou

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
309 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme olej, polovinu másla, přiložíme plátky masa a smažíme z každé strany asi 3 minuty. Plátky vyjmeme a upravíme na talíře.
  • 2
    Do pánve nalijeme víno, provaříme, přidáme zbytek másla, povaříme 2 minuty, přimícháme posekanou petrželku, kerblík, pažitku, estragon a odstavíme.
  • 3
    Plátky masa na talířích přelijeme vinnou omáčkou s bylinkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.