Telecí plec na rajčatech

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou plec potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a po všech stranách opečeme na oleji.
  • 2
    Přidáme nakrájená rajčata, cibulky, rozmarýn, petrželku a sůl. Vše dusíme na mírném ohni doměkka. Během dušení maso podléváme trochou vody.
  • 3
    Měkké maso i cibulky vyjmeme a šťávu prolisujeme a podle chuti přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.