Telecí srdce s rajčaty

90 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí srdce omyjeme a pokrájíme na menší kousky, které orestujeme na rozpáleném másle v hrnci. Přilijeme vodu a ocet a necháme chvíli povařit. Mezitím oloupeme cibuli, česnek, pokrájíme rajčata a všechno postupně přidáme do hrnce. Přihodíme bobkový list, pepř vcelku, osolíme a necháme 45 minut vařit na mírném ohni za občasného míchání, dokud srdce není měkké.
  • 2
    Nakonec vyjmeme bobkový list, cibuli, přidáme rozmarýn a 2 dl červeného vína, ještě pár minut povaříme a můžeme podávat s vhodnou přílohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.