Těstoviny Carbonara

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přidáme nasekaný česnek, opečeme, přilijeme víno a chvíli vše podusíme.
  • 2
    V míse rozmícháme vejce a nastrouhaný sýr, opepříme a rozšleháme. (Můžeme přidat i trochu šlehačky - nemusí být).
  • 3
    Do hotové směsi vmícháme uvařené těstoviny (můžeme použít i jiný druh těstovin) a ihned promícháme, aby se stejnoměrně obalily. Podle chuti osolíme.
  • 4
    Při podávání posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.