Těstoviny Fusilli s chřestem a tofu

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
19 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest omyjeme, oloupeme a nakrájíme na přibližně 5 cm dlouhé kousky. Lusky cukrového hrášku šikmo překrojíme, fazolky rozkrájíme na asi 2,5 cm dlouhé kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Olivy vypeckujeme. Tofu nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a chřest a fazolky v ní uvaříme doměkka. Potom vše scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    Ve velkém hrnci s vařící osolenou vodou uvaříme těstoviny tak, aby byly měkké a zůstaly pevné. Uvařené těstoviny scedíme, promícháme se lžící oleje, opepříme je a osolíme.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme zbývající olej a máslo, přidáme česnek a tofu a vše krátce smažíme. Potom vmícháme hrášek a smažíme ještě asi minutu. Do pánve přidáme chřest, fazolky, olivy a vše prohřejeme. Nakonec opatrně přimícháme uvařené těstoviny, směs dochutíme pepřem a solí, rozdělíme na servírovací talíře, posypeme nastrouhaným Parmezánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.