Těstoviny s pórkem, olivami a tofu

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na přibližně 5 cm dlouhé kousky. Lusky cukrového hrášku překrájíme, fazolky rozkrájíme na přibližně 2,5 cm dlouhé kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Olivy vypeckujeme. Tofu nakrájíme na malé kostičky.
  • 2
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a nakrájený pórek a fazolky v ní uvaříme doměkka. Pak vše scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    Ve velkém hrnci s vařící osolenou vodou uvaříme těstoviny tak, aby byly měkké a zůstaly pevné. Uvařené těstoviny scedíme, promícháme se lžící oleje, opepříme je a osolíme.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme zbývající olej a máslo, přidáme česnek a tofu a vše krátce smažíme. Potom vmícháme hrášek a smažíme ještě asi minutu. Do pánve přidáme uvařený pórek, fazolky a olivy a vše prohřejeme. Pak opatrně přimícháme uvařené těstoviny, směs dochutíme pepřem a solí, rozdělíme na servírovací talíře, posypeme nastrouhaným Parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.