Těstoviny se zelím a sýrovou omáčkou

35 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
702 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme, necháme okapat.
  • 2
    Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme a necháme zesklovatět na másle. Přilijeme smetanu, rozpustíme v ní Gorgonzolu a zvolna povaříme, až omáčka zhoustne.
  • 3
    Očištěné zelí pokrájíme na nudličky, povaříme 2 minuty v osolené vodě. Scedíme, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
  • 4
    Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme na kostiky. Piniové oříšky nasucho opražíme v pánvi do zlatova.
  • 5
    Sýrovou omáčku podle chuti přisolíme a opepříme, smícháme s těstovinami, zeleninou a pokrm posypeme piniemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.