Tofu s chilli

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
34 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
15 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Práškové chilli, papriku, sůl, pepř a mouku smícháme a obalíme kousky tofu.
  • 2
    Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme na něm tofu 4 minuty, poté vyndáme a necháme okapat. Dáme stranou.
  • 3
    Přidáme nasekanou cibuli, rozetřený česnek a papriku a smažíme 3 minuty, necháme okapat a též dáme stranou.
  • 4
    Avokádo rozpůlíme, oloupeme a vyndáme pecku. Pokrájíme ho na plátky, dáme do mísy a promícháme s limetkovou šťávou. Přidáme tofu a směs s cibulí, přimícháme nakrájená rajčata a polovinu sýra. Každou tortillu naplníme směsí, přelijeme zakysanou smetanou a zabalíme. Tortilly dáme do zapékací mísy.
  • 5
    Smícháme nasekanou petrželku, omáčku sugocasu, nasekaný koriandr a přelijeme přes tortilly, posypeme zbývajícím sýrem a v předehřáté troubě pečeme 25 minut při teplotě 190 stupňů Celsia.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.