Tofu v listovém těstě

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
999 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
66 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na čtvrtky, Tofu a oloupaný celer rozkrájíme na kostičky. Vše osmažíme na oleji, osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou. Zalijeme trochou vody a dusíme tak dlouho, až bude celer téměř měkký. Necháme částečně vychladnout.
  • 2
    Omytou cuketu krájíme na plátky, sardelky nasekáme na kousky, obojí přidáme spolu s bazalkou a olivami k podušené směsi.
  • 3
    Plech vyložíme pečicím papírem, listové těsto rozválíme na plát, prostřední třetinu obložíme náplní, zbylé dvě třetiny přes náplň přeložíme. Kraje těsta přitiskneme.
  • 4
    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.