Topinky s rajčátky a olivami

17 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
20 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtky, olivy vypeckujeme a posekáme nadrobno, rajčátka nasypeme do misky, přisypeme olivy, přilijeme olej, ocet, osolíme, opepříme a přidáme chilli koření. Důkladně promícháme.
  • 2
    Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme česnekem, panenským olejem, upravíme na servírovací talíř, poklademe rajčátkovou směsí, přihodíme pár lístků bazalky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.