Topinky se ztracenými vejci a houbami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby očistíme, rozpůlíme, nakrájíme na plátky, cibuli a slaninu pokrájíme nadrobno, petrželovou nať nasekáme na jemno.
  • 2
    Slaninu s cibulí zpěníme, přidáme žampiony, kmín, pepř, sůl, petrželovou nať a smažíme. Poté odložíme a udržujeme v teple.
  • 3
    Do vroucí vody s octem pomalu rozklepneme vejce (nejlépe do sběračky) a vaříme, až se srazí.
  • 4
    Mezitím na oleji osmažíme plátky chleba, které zlehka potřeme česnekem.
  • 5
    Na nahřátých talířích podáváme houbovou směs se ztraceným vejcem a topinkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.