Tradiční selský salát
15 min.
Ingredience
- 6kusůRajčata
- 1kusOkurka salátová
- 1kusPaprika zelená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaOregano sušené
- 100gramůSýr Feta
- 100mililitrůOlej olivový
- 100gramůOlivy černé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
40 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rajčata rozkrájíme na čtvrtiny, popřípadě osminy, pokud se jedná o větší plody. Poté je rozkrojíme na půl a dáme na mísy. Očistíme okurku a nakrájíme na centimetr silná kolečka, která následně ještě rozpůlíme.
- 2Papriku očistíme od jadérek, pokrájíme na proužky, cibuli na kolečka a přidáme do mísy. Poté vložíme olivy bez pecek.
- 3Vše posypeme pepřem, solí, zalijeme olivovým olejem, nakonec přidáme oreganem posypaný sýr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.