Tradiční selský salát

15 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
40 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata rozkrájíme na čtvrtiny, popřípadě osminy, pokud se jedná o větší plody. Poté je rozkrojíme na půl a dáme na mísy. Očistíme okurku a nakrájíme na centimetr silná kolečka, která následně ještě rozpůlíme.
  • 2
    Papriku očistíme od jadérek, pokrájíme na proužky, cibuli na kolečka a přidáme do mísy. Poté vložíme olivy bez pecek.
  • 3
    Vše posypeme pepřem, solí, zalijeme olivovým olejem, nakonec přidáme oreganem posypaný sýr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.