Tresčí filé s česnekovým krémem

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
11 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu 1/2l osolené vody, přidáme oloupanou cibuli, mrkev a omytý, na kolečka nakrájený citron. Okořeníme bobkovým listem a vložíme omyté porce filé. Zvolna vaříme asi 10 minut, maso vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Vývar vaříme ještě 15 minut, potom odstraníme bobkový list a vývar přecedíme.
  • 3
    Příprava krému: Žloutek rozkvedláme s hořčicí a citronovou šťávou, přidáme oloupaný, nasekaný česnek a vše smícháme s olivovým olejem a tvarohem. Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 4
    Hotovým česnekovým krémem zalijeme porce filé a ihned podáváme.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.