Treska na zázvoru v alobalu
20 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 8gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 4stroužkyČesnek
- 20gramůZázvor mletý
- 1kusCitrony
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 20mililitrůRajčata Cherry
- 20mililitrůOlej sezamový
- 30gramůSezam - semena
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
242 mg
Postup přípravy
- 1Porce tresky rozložíme na střed alobalového obdélníku, osolíme, opepříme, pokryjeme nastrouhaným zázvorem a plátky česneku. V misce smícháme cherry, sójovou omáčku a sezamový olej, směs potom nalijeme na každou porci a posypeme sezamovými semínky. Alobal zabalíme, pevně uzavřeme. Grilujeme 10 - 12 minut, podáváme rozbalené na talíři s plátkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.