Treska na zázvoru v alobalu

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
242 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce tresky rozložíme na střed alobalového obdélníku, osolíme, opepříme, pokryjeme nastrouhaným zázvorem a plátky česneku. V misce smícháme cherry, sójovou omáčku a sezamový olej, směs potom nalijeme na každou porci a posypeme sezamovými semínky. Alobal zabalíme, pevně uzavřeme. Grilujeme 10 - 12 minut, podáváme rozbalené na talíři s plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.